Sparen, sparen en nog eens sparen.

Ben jij ook zo gek op zegels, muntjes etc. Sparen? Ik spaarde echt voor iets heel gaafs! Lees je mee…?

Ik ben gek op sparen, zo spaar ik bijvoorbeeld altijd de koopzegels bij de COOP en bij de AH. De bank geeft je minder rente! En het gaat zo bij de boodschappen in, ideaal! Verder spaar ik punten bij Kruidvat, Hema, ter stal, keez&co en munten bij de bakker en spaaracties bij de supermarkt! En nu heb ik gespaard voor iets heel gaafs!

COOP kwam met een leuke spaaractie, sparen voor nieuwe messen. En dat kwam voor ons wel heel goed uit wij hadden onze messenset al heel lang maar die messen waren echt bot! Iets met goedkoop, duurkoop. Nu kun je bij de COOP (de actie duurt helaas nog maar even) sparen voor een messenset van Zwilling. Die naam zei me eerst helemaal niets maar ik heb het maar is even aan dokter Google gevraagd en het blijkt absoluut kwaliteit te zijn en ook nog eens superduur als je zo even een set wil kopen.

Het waren wel heel veel zegels die ik moest sparen!

Ik ben dus begonnen met sparen zodra de actie begon, vol goede moed. Toen zag ik hoeveel zegeltjes en hoeveel boodschappen je eigenlijk moest doen voor 1 volle kaart en dacht bij mezelf, dit ga ik nooit redden. Je moest namelijk voor de complete set 9 volle spaarkaarten hebben. Ik dacht echt bij mezelf hoe ga ik dit redden? En toen dacht ik even aan de kracht van Facebook en zijn groepen. Dus op Facebook naar een pagina weggeefhoek toe en een oproep gedaan, wie komt er bij de COOP en doet niets met de zegels voor de messen? Ik hou me van harte aanbevolen! En voor ik het wist had ik ‘beet’. Er was een mevrouw, toevallig bij mij in het dorp, en die heeft mij 4 volle spaarkaarten bezorgd. Ook een moeder van de BSO heeft mij meer dan een volle spaarkaart bezorgd dus met 5 spaarkaarten moest ik er nog maar 4, met wat losse zegels van buren en collega’s was ik er in no time!

Vervolgens ging ik blij naar de winkel, alle messen bij elkaar gepakt, best trots! Ik sta bij de kassa en de kassajuffrouw zegt “dat wordt dan 130 euro” ik denk WoW dat is nog best veel, tot ik de korting zag! (Uw korting: 249 euro) Best wel heel erg blij op weg naar huis en meteen mijn mooie set schoongemaakt en op het aanrecht geplaatst. Als vrouw word je blij met nieuwe aankopen toch?

Nu staat de set al even in huis en hebben we er al heel wat mee gesneden en jeetje, wat kan koken fijn zijn! Zo hebben we ratatouille gemaakt zoveel wat je moet snijden! Maar met die messen voelen we ons net een echte kok! Koken word er ineens heel erg fijn en leuk van! En dat is positief voor de gezonde eetlust maar ook voor de portemonnee! Gesneden groenten kopen is namelijk duurder dan groente zo kopen, nu snijden ook nog leuk is koop ik graag een hele spitskool. Dus niet gesneden! Waar je dan wel weer voor moet oppassen is dat die messen wel superscherp zijn en je jezelf wel eens kan snijden.. manlief 2x en ik ook al 1x.

Nog nooit zo blij geweest met iets uit een spaaractie! Houden jullie ook zo van sparen? En mocht je die messen ook willen sparen? Gooi een oproep in een Facebook groep of gewoon bij je vrienden en wie weet heb jij binnenkort ook een mooie messenset op je keuken staan shinen!

Wat sparen jullie? En wat was jou leukste ‘spaarwinst’? Let me know!

Liefs,
Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: