Review voor Beautyandlifebycecilia; Vichy Masker

Deze keer review ik zowel het Vichy peel masker als het Vichy klei masker.

 

Vichy peel masker

Om eerlijk te zijn heb ik hierbij altijd hele hoge verwachtingen. Ik stel me dan voor hoe ik dit van mijn gezicht af moet scheuren zonder mezelf pijn te doen. In de praktijk werkt dat natuurlijk wel iets anders. Het masker ruikt in ieder geval heerlijk. Een fris fruitig luchtje die mij erg nieuwsgierig maakt naar de werking. Na een onrustige zaterdag, duik ik dan ook de douche in, met de deur op slot, en laat me verwennen door het masker.

Het voelt prettig aan op de huid. Er zit een heel klein korreltje in, waardoor ik het gevoel heb dat het masker ook goed reinigt. Het Vichy peel masker heeft een wat dunnere substantie. Maar het blijft wel goed zitten op de huid. Ondanks dat ik het een tijd op mijn gezicht laat zitten, voelt het niet trekkerig. Als ik het masker van mijn gezicht heb verwijderd met water voelt het heerlijk fris en zacht aan! En ook de belofte die Vichy maak klopt. Mijn gezicht ziet er stralend uit de volgende morgen! Ik ben erg tevreden over het masker en ga dit zeker vaker gebruiken!

 

peel maskerpeel masker

 

Vichy klei masker

Ook deze ruikt ontzettend lekker! Wat zwaarder dan het peel masker, maar nog altijd heel fris! Ook hier ben ik erg nieuwsgierig naar de werking. Het is een dikke substantie die wel heel makkelijk te verdelen is over het gezicht. Het Vichy klei masker heeft een zuiverende werking en bevat veel natuurlijke ingrediënten. Het masker voelt fijn aan op mijn gezicht en mijn gezicht voelt schoon aan als ik het masker van mijn gezicht gewassen heb. Of na een tijd mijn poriën ook minder zichtbaar zijn, zoals Vichy beloofd, dat kan ik niet zeggen. Daarvoor is mijn huis waarschijnlijk ook te onrustig. Maar ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

 

peel maskerpeel masker

 

Ondanks dat ik tot nu toe nog nooit de maskers van Vichy heb gebruikt, ben ik zeker tevreden over deze producten. Het masker is te koop bij oa diverse apotheken en diverse online shops. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een sample aan te schaffen (2 x 6 ml) voor ca €3,- per stuk. Of natuurlijk een full size verpakking, deze is ca 75 ml is te koop voor ongeveer €15,- per stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: