Review: Urtekram Blond Hair Conditioner

Zoals jullie de vorige keer konden zien, had ik drie verschillende producten ontvangen van Urtekram. Vandaag vertel ik jullie wat ik van de conditioner voor blond haar vind.

Voor wie het de vorige keer gemist heeft, Urtekram is een fijn merk met alleen plantaardige producten.  Perfect voor iemand als ik, wanneer al je hormonen aan de hobbel zijn. Zo hoeft mijn lijf niet al die chemische troep op te ruimen, en komt het even tot rust!
Ervan uitgaande dat ik verder ook goed gezond eet natuurlik. 😉

Na de shampoo was ik erg benieuwd naar deze conditioner van Urtekram.
Ik was met de conditioner wel erg blij omdat ik van de kapper de tip had gekregen om een blond shampoo te gebruiken. Zo zou de kleur frisser blijven en dus helemaal van deze tijd.

Op basis van Camille

Om meteen eventuele misverstanden uit de wereld te helpen, het is geen zilver shampoo!
Maar de werking komt wel aardig overeen met zilvershampoo, als ik de uitleg op de fles mag geloven. De conditioner van Urtekram is op basis van Camile.

 

De geur was wel een dingetje…
Deze vond ik niet zo heel erg lekker… Het was een sterke geur die ik niet echt goed kan beschrijven…
Het is wel prettig in de handen, en het smeert makkelijk uit in het haar.
Ik laat het standaard een poosje inwerken, en als ik het weer heb uitgespoeld, voelt mijn haar zeker zachter en fijner aan. Ik krijg er makkelijker een borstel door.

De prijs is ook zeker fijn!

Deze conditioner van Urtekram koop je online al voor ongeveer zes euro. Wat mij nog best mee viel, omdat de conditioner die ik al gebruikte zo’n tien euro kost!

De ingrediënten die erin zitten zijn:
Water, aloë vera, groente versterkers en stabilisators, glycerine (gemaakt van biologische ingrediënten), lecithine, kamillebloem extract (Deze is biologisch), wilde kamille-olie (Deze is ook biologisch), rozemarijnolie (Uiteraard is ook deze biologisch), magnoliabast extract, vitamine E.

Ben je verder nog benieuwd naar dit merk, neem dan vooral eens een kijkje op de website!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: