Review; Sterke nagels met Putty

Bij mijn favoriete nagelstyliste, NailsBySylvia, mocht ik model zitten.
Ze werkt sinds kort met Putty.
Een fijn product uit Amerika, waarmee je je nagels sterker kunt maken, maar ook kunt verlengen.
En lees vooral even verder, want jij kunt ook kennis maken met dit mooie product!

Putty is een product van Artistic Nail Design. Een bekend merk over de hele wereld.
Ze hebben naast prachtige gellak in meer dan 200 kleuren, alle naglsystemen in huis: Acryl, LED gel, fantastische”gewone” nagellak! En nu dus het gloednieuwe Putty.
Veel nagelstylistes werken met dit merk, waaronder mijn eigen! 

Het is vergelijkbaar met Acrylnagels, met nog een aantal voordelen!
Zo voelt het lichter aan, waardoor je niet het gevoel hebt dat je iets op je nagels hebt.
En het is sterker, blijft langer mooi en het ruikt niet.

Allemaal voordelen dus!

Putty is er in verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk een klassieke french manicure maken of een hipe babyboom of ombre.

Sylvia heeft eerst mijn nagel verlengd. Dit deed ze door een sjobloon onder en naast mijn nagel te plakken. Deze sjobloon liep door, zodat de putty erop aangebracht kon worden en de nagel zo werd verlengd.
De Putty werd op mijn nagel gelegd. Ongeveer zoveel als een erwt. Dit werd verdeeld met een klein kwastje die vochtig was van de speciale Shaping Liquid. Met dit kwastje werd de Putty ook gemodelleerd tot het eruit zag als mijn eigen nagel.

Ideaal van Putty is dat het niet super lang hoeft te drogen. Na 30 seconden in de LED Light is het al hard. 

Ook de andere nagels, waar de Putty op kwam om ze harder te maken,  ging op dezelfde manier.
Niks geen enge dingen, of lijm waarmee een “nepnagel” op mijn nagel geplakt zou moeten worden. Ik ben dus duidelijk groot voorstander van Putty! Aan het einde komt er nog een finishing lak over en dan zijn mijn nieuwe nagels helemaal klaar!

Finishing Touch

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je “nieuwe nagels” naturel te houden, maar ik koos voor een kleurtje. Één van de nieuwe kleurtjes van Artistic Nails. Op het eerste gezicht lijkt het blauw, maar het is een mooi paars kleurtje met een klein glittertje erin.

 

Aangezien dit veel langer mooi zal  blijven dan wanneer ik gewoon voor gellak kom, moet het natuurlijk wel een mooi kleurtje zijn, waar ik niet snel op uitgekeken ben!

Ondertussen ben ik twee week verder, en mijn nagels zien er nog steeds uit alsof ik gisteren bij Sylvia was! Dat is wel een verschil met gellak, wat bij mij na een dikke week meestal minder begint te worden. Na twee weken ben ik er meestal klaar mee en haal ik dat er weer af.
Mijn eigen nagellak houdt het natuurlijk maar twee dagen, dus het is voor mij sowieso winst!

Wil jij nou ook eens kennis maken met Putty? En een paar weken prachtige nagels hebben?
Like dan snel de Pagina van NailsBySylvia en LadyBos.nl op Facebook én ook NailsBySylvia en LadyBos.nl op Instagram. laat in een reactie weten waarom jij kans wilt maken! Over twee weken kies ik iemand uit die bij Sylvia een afspraak mag maken voor een volledige behandeling! (Putty en Gellak!)
Voor extra kans: Tag je vriendinnen en/of deel het bericht openbaar!

Kun je nu niet zo lang wachten?
Deze hele maand kun je via Sylvia haar Facebook (messenger) een afspraak maken voor een behandeling naar keuze, met vijf euro korting! Gebruik dan de code: LadyBos. (werkt niet via de afsprakenmaker!)

NB: De prijs is niet in geld uit te keren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: