Review; Ralph Moorman Favoutites in de JouwBox

Ik mocht nog een keer de JouwBox uittesten!
Hoe gaaf is dat? Deze was extra speciaal, want het was een speciale kersteditie!

De JouwBox was dan ook weer prachtig verpakt! Super leuk om dat thuis te ontvangen want het voelt echt als een cadeau!
Net als de vorige keer heb ik ook nu een moment uitgezocht, om alles uit te pakken, toen ik helemaal alleen was. 
Er zaten weer hele bijzondere dingen in de box!

 

Zo kon ik gaan genieten van een heerlijk glas wijn, van LaPlace!
Maar er zat ook thee in, bouillon, vitamines, deodorant, cremes, en zelfs chips! Jeej! 😉

De thee heb ik meteen gezet! Ook voor mijn visite, die ik diezelfde avond kreeg. De thee van “Tea By Me” was echt heerlijk! Groene thee is sowieso mijn favoriet.
Deze thee had een hele fijne smaak en het zakje was dan ook snel leeg!

Die was voor mij!

De chips van “Rude Health Cornitas” was ook fijn!
Een perfecte en redelijk gezonde snack, gemaakt van kikkererwten, linzen en Mais. 
En vooral zonder toegevoegde rommel of suiker! 
Je begrijpt, niemand kreeg hier de kans om dit te proeven, dit zakje was voor mij! 😉

 

Er zaten deze keer verschillende vitamines in de box.
Visolie capsules van “Arctic Blue”, elke dag capsules van “Vitalis” en vitamine D3 van “A. Vogel”.
Super fijne vitamines in deze tijd van het jaar! En ook nog eens hele belangrijke, merk ook ik weer. Ik ben ze zelf meteen gaan gebruiken en ik merkte al snel dat ik meer energie kreeg en ook minder zin had in zoetigheid. Ik ben fan dus!

Ook zat er deze keer een deodorant in de box. Van “We Love The Planet”. 
Deze deo, op basis van kokosolie, zorgt ervoor dat vieze zweetgeurtjes geen kans meer krijgen. De kokosolie zorgt ervoor dat de deodorant goed smeerbaar is en ruikt hierdoor ook nog eens heel lekker. De baking soda zorgt ervoor dat geurtjes geen kans meer krijgen. Zonder dat poriën worden afgesloten zoals bij de gewone deodorant. Deze deo zit ook nog eens in een kartonnen verpakking. Dus geen extra plastic in onze mooie natuur!

De nourishing cream van “Rosalpina” heb ik meteen in mijn tas gestopt. Heerlijk om even snel je handen me in te smeren, die door de kou van nu toch wat droger zijn dan anders! Ook al is de creme eigenlijk voor het gezicht bedoelt, het voelde heerlijk aan mijn ruwe en prikkende handen!

De mannen waren ook blij!

Ook de argan repair body lotion van “Earth Line” is een hele fijne lotion!
Deze lotion is gemaakt van argan olie, aloe vera en sheabutter trekt snel in de huid, zonder een plaklaag achter te laten. (want dat is zooo irritant!)

Onze jongens werden wel weer blij van de body oil zoete amandel van “Bee Honest Cosmetics”. Deze kun je direct na het douchen al insmeren op de huid. Wanneer het is ingetrokken kun je gewoon afdrogen. Ideaal en het ruikt heerlijk! Ook niet geheel onbelangrijk! 😉

Als laatste, en ook het meest opvallende uit deze hele box, concentrated bone broth van “Liquid Gold”. De naam is prachtig, maar ik moest het even goed lezen om zeker te weten dat het werkelijk is wat het is! En ja, het is een bouillon van botten!
De belofte van deze bouillon is heel mooi: Verbetert het darmstelsel, geeft meer verzadigingsgevoel na het eten, verbetering van de huid. Zomaar een greep uit de beloftes. 
Wie wil dit nu niet!
Extra mooi, het smaakt nergens naar en een theelepel door je koffie is al genoeg!
Deze bouillon heb ik nog niet geprobeerd, maar ga ik in het nieuwe jaar zeker wel doen!

Worden jullie al nieuwsgierig naar de volgende JouwBox? Ik wel hoor!
Je kunt nu alvast de volgende box vooruit bestellen zodat je ook één van de eersten bent die de volgende box zal ontvangen!
Via JouwBox kun je deze bestellen! Wat mij betreft is het absoluut een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: