Het moment dat je denkt…. “dit lijken op goede voornemens..”

Iedereen heeft wel van die momenten dat ze denken dat het echt anders moet, of dat het echt niet meer zo kant, of dat je het best anders kan doen, beter misschien? En hoe gaan we dat dan doen? En hoe ga ik die doelen behalen? Al deze vragen stelt volgens mij iedereen zich wel aan het eind van het jaar… waar of niet?

Tjah en daar ging ik met mijn ideeën, hoe ga ik het toch allemaal doen, hoe wil ik het beter gaan doen? Ik kwam ergens op internet de term “bullet journal” tegen, dit ben ik maar eens even gaan uitzoeken, wat is het? Wat kun je ermee? Nou, wat het is? Eigenlijk gewoon een kaal notitieboek die jijzelf gaat invullen met wat je maar wilt, je kunt hem gebruiken als agenda maar ook voor studieplanning, huishoudplanning of wat je maar wilt.

De Bullet Journal is ideaal!


Ik ben zo slim geweest om deze bullet journal te vragen aan ‘Sinterklaas’. Ik heb hem nu thuis en ben eigenlijk al best lekker op weg. Ik ga hem gebruiken als agenda, als maandplanning, als habbit tracker (gewoonten aanwennen), leuke afvinklijstjes en leuke quotes! Ik hoop dat het mij gaat helpen om op een speelse manier met de planning om te gaan! Je kunt de agenda namelijk precies zo maken zoals jij hem het prettigst vind werken en dat kan de ene maand of week anders zijn dan de ander! Ideaal dat je dit dan zelf kunt aanpassen!
Leuke informatie en ideeën heb ik allemaal via youtube, instagram en natuurlijk pinterest! Wat kun je toch enorm veel ideeën vinden in media! Hier volgt een leuk lijstje met onderwerpen die je in je bullet journal kunt verwerken:
* Agenda
* Maandplanning
* Studieplanning
* Habbit tracker
* Netflix (serieus en flims afvinken)
* Books to Read
* Kasboekje bijhouden
* Spaardoelen
* Bucket list
* Houdhoudplanning
* Sport tracker
* Quotes
* en nog veel meer…..

 

En ja ik ben er al mee begonnen maar ergens is dit het begin voor mijn goede voornemens, hoewel ik me altijd afvraag of je het meteen goede voornemens moet noemen! We komen altijd uit een hele drukke periode en januari valt alles weer zo stil, dus tijd om te werken aan jezelf, je gezin, je leven. Ik ga proberen wat beter dingen te plannen, wat meer tijd voor mezelf en mijn partner te nemen en wat te doen aan die kilo’s die ik er nog graag af wil hebben… tjah blijf een vrouw!

Gaat de bullet journal mij helpen? I hope so!
Wat zijn jou plannen voor 2018? Wat gaat jou helpen bij je doelen?

Liefs,
Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: