Mijn mannen op een foto op aluminium

Ik voel me echt bevoorrecht, gezien alle producten die ik momenteel opgestuurd kreeg.
Zo werd ik nu benaderd door iemand van de fotofabriek, met de vraag of ik een foto op aluminium wilde testen. Nou graag! Ik ben altijd al benieuwd geweest of dit wat is! En dat ik er dan ook nog over mag schrijven, gelukkiger kan je mij niet maken!

Met grote zorgvuldigheid koos ik een mooie foto uit. Het moest een foto zijn van een ultiem moment. Daar moest ik wel even een paar dagen over nadenken. Ik heb genoeg mooie foto’s van mijn mannen, maar van ons vieren zijn er maar weinig… Ik denk wel dat dit een herkenbaar probleem is voor veel moeders. Volgens mij zijn er maar weinig mannen die er om denken om ook eens een mooie foto te maken.

Nu hadden we net een afspraak gehad met een fotograaf, maar van die foto’s had ik net de mooiste al laten afdrukken voor vaderdag. Om nu ineens ons huis helemaal vol te hangen met dezelfde foto’s, dat leek me ook een beetje gek. ๐Ÿ˜‰

Toen bedacht ik een moment van een jaar geleden, op vaderdag!
Toen waren we de hele dag wezen zwemmen, met prachtig warm weer. Hier had ik, ondanks mijn vreselijk verbrande rug, wel hele mooie herinneringen aan! En daarbij had ik die dag ook hele mooie foto’s gemaakt, vond ik zelf!

Veel keuze!

Ik koos daarom deze mooie actiefoto. De kleuren vind ik prachtig, de strakblauwe lucht en de vrolijk gekleurde zwembroeken steken mooi af bij het blauwe water.
Ik heb de foto ontworpen opย aluminium van 20/30. Op de website kun je er ook voor kiezen voor bijvoorbeeld plexiglas, karton of hout. Je kunt er zelfs voor kiezen om een mooie tuinposter te maken die UV en waterbestendig zijn. Daarnaast kun je weer kiezen uit heel veel verschillende maten. Keuze genoeg dus!

De foto ontwerpen ging heel makkelijk. Ik kon de foto ook nog bewerken. Zowel de kleuren zelf, als de achtergrond. Ook kon ik er tekst aan toevoegen of een grappig plaatje.
Ik koos ervoor om gewoon alleen de foto te gebruiken zoals hij is.

De foto op aluminium kreeg ik al snel thuis gestuurd, netjes verpakt in foam en een stevige kartonnen envelop. De foto kon gewoon in de brievenbus, dus de verzendkosten zijn hierdoor niet heel erg hoog. Uiteraard zal dit niet lukken als de foto groter is.

Handig plaksysteem

Ik kreeg deze foto met een handig plaksysteem. Het kostte me daardoor weinig moeite om de foto op te hangen. Dit plaksysteem is sterk genoeg om goed te blijven hangen. Ook is dit systeem ideaal als je een foto op een schuine wand wilt ophangen. Hier koos ik dan ook voor, omdat deze wanden bij ons erg leeg zijn. ๐Ÿ˜‰

Ik durfde het alleen niet aan om deze mooie foto buiten op te hangen. Wat op zich best zou kunnen omdat dit aluminium weerbestendig is. Ik heb alleen geen plek waar het droog blijft, daarom koos ik er voor om de foto in huis op te hangen.

Met het eindresultaat ben ik heel erg blij mee en ik zal in de toekomst zeker nog eens weer een bestelling plaatsen bij deย fotofabriek.ย 

Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens een foto op ander materiaal bestellen?
Laat je een foto achter in de reacties? ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: