Met goede moed het nieuwe jaar in!

Het jaar is alweer bijna om mensen! Voor wie het nog niet wist, één dag leven we alweer in het nieuwe jaar; 2019! Tweeduizendnegentien mensen!

Ongelofelijk, ik kan er soms gewoon niet bij! 2017 duurde voor mijn gevoel best lang, maar 2018 vloog als een malle voorbij! Ik ben dan nu ook helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

Ik kijk altijd graag terug. En waar ik een jaar geleden moeite moest doen om het echte positieve gevoel voor dat jaar in me omhoog te halen, heb ik daar nu helemaal geen moeite mee!
Ik wist het van te voren al: 2018 zou mijn jaar worden! En dat was ook zo!

Wat heb ik dit jaar veel mooie dingen mogen meemaken!
Ook wat betreft LadyBos heb ik hele mooie dingen beleeft!
Ik heb ontzettend leuke mensen leren kennen! Zowel online als offline.
Ook heb ik ontzettend veel geleerd van andere mensen over het bloggen en het onderhouden van een blog. Het is zo fijn om hier met andere mensen over te kunnen sparren!

Lieve gastbloggers!

Maar ook de gastbloggers wil ik niet in een hoekje drukken! Wat zijn ze leuk hè?
Het mag best wel eens gezegd worden, ik ben zo ontzettend blij met mijn lieve gastbloggers!
Ook al lukt het me nog steeds niet om consequent blogs te publiceren (40 uur werken en mama zijn vraagt nu eenmaal veel tijd, geduld en energie! 😉 ), ik hoor ze nooit klagen!
Ik hoop dan ook echt dat ze jullie voorlopig nog zullen voorzien van hun inspirerende verhalen!

Het is jullie  vast en zeker ook opgevallen dat ik steeds vaker een review schrijf. En om eerlijk te zijn, daar ben ik zo trots op! Het geeft me nog net dat beetje meer het gevoel dat ik een goede schrijver ben. Want anders vraag je mij niet om een review, zo lijkt me. En al helemaal niet voor een tweede keer!
In de toekomst hoop ik meer reviews te gaan schrijven, maar ook mijn gastbloggers in te kunnen zetten voor leuke reviews. En in de verre toekomst hoop ik zelfs minder te kunnen gaan werken, omdat ik het allerliefst van bloggen mijn werk zou willen maken!
(wees gerust lieve mama’s van mijn gastkindjes! Voorlopig blijf ik gewoon lekker veel werken voor jullie! 😉 )

Zo’n groot verschil!

Persoonlijk heb ik dit jaar een enorme groei doorgemaakt!
En dat valt me vooral deze laatste weken van 2018 op!
Wat een verschil met een jaar terug! Ik had helemaal geen zin in Sinterklaas en kerst. Het was me allemaal teveel. Maar ja, als mama moet je gewoon door. Ze pikken het niet als je zegt dat er geen kerstboom komt. Of erger, geen cadeautjes van Sinterklaas!
Gelukkig heb ik dan ook een lieve man, die me, zonder dat ik daarom moet vragen, zomaar opvangt. De kerstboom in huis haalt en deze met de jongens ook optuigt. (Maar dit jaar deed ik het weer helemaal zelf! Tot grote ergernis van iedereen die mee wilde helpen. Sorry!)

Het besef voor mij dat er maar weinig mensen zijn die aan me zagen dat het niet goed met me ging, kwam ook deze maand wel even goed binnen! Je moet wel heel sterk zijn als er maar zo weinig mensen zijn die zich zorgen om je maken. 
En geloof het of niet, ik ben er best wel trots op! Want ik ben ik de gelukkige positie dat ik super fijne mensen om me heen heb, die altijd voor me klaar staan als dat nodig is. En dat geeft rust!

Gelukkig!

Voor 2019 heb ik weinig te wensen. Ik hoop dat de positieve lijn die ik dit jaar zo goed voelde, nog verder mag doorzetten! 

Wat betreft mijn voornemens, waar ik jaren niet aan deed, heb ik er nu toch wel een paar. 
Zo wil ik mijn huishouden hier beter op orde krijgen en vooral houden. Ja mensen, geloof het of niet, maar mijn huishouden is er wel één in de categorie Jan Steen!
Ik weet dit gelukkig aardig goed te verbergen! 😉
Daarnaast wil ik (weer) gezonder gaan leven. En dit ook eens wat langer volhouden dan hooguit een maand. 

Beide goede voornemens wil ik jullie in meenemen. Als stok achter de deur, maar ook om jullie te behoeden voor de dingen waar ik tegen aan loop. En neem van mij aan: Dat zijn er nogal wat!

Voor nu wil ik jullie heel erg bedanken! Want zonder jullie, lieve lezers, was ik niet hier!
En ik wil jullie het allerbeste wensen! Alle geluk, gezondheid en liefde die er is in het nieuwe jaar!
Wees voorzichtig met vuurwerk en de champagne! En tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: