LadyBos.nl

Dus ik bedacht dat ik een eigen, nieuwe, blog wilde.
Hoe kwam ik dan bij deze naam?

Wat deed ik allemaal voordat LadyBos.nl online ging?

Ik begon ooit met een andere Blog. Maar al vanaf dag 1 zat mijn hart daar niet in.
Het heette “Huize Bos”.
Alleen al de naam stond me tegen. Veel te saai. Maar toch schreef ik er wekelijks meerdere keren, een paar jaar lang.
Ondertussen ging ik ook schrijven voor MAMAtothemax. Daar lag mijn hart al veel meer merkte ik. Ik kreeg er veel meer plezier in en meer energie van!
Daardoor kwam Huize Bos al snel op een laag pitje te staan en na een tijdje schreef ik helemaal niet meer…

Op dat moment vond ik dat helemaal niet erg! Ik kon al mijn enerie kwijt in MAMAtothemax. Ik vond, en vind het nog steeds, ontzettend leuk om deel uit te maken van dat team! Ik heb er voor mijn gevoel echt een paar leuke vriendinnen ook aan over gehouden!
Maar voor MAMAtothemax schrijf ik 1 keer per maand. En dat is niet veel als er zoveel in je hoofd om gaat als bij mij!

De laatste paar maanden begon het dan ook echt weer te kriebelen. Steeds vaker spookte het door mijn hoofd om toch maar weer de draad op te pakken op mijn blog. Maar het stond me tegen. Als ik de website opende, zag ik een pagina die niet bij me paste. Waar ik me niet in kond vinden. En ik kon er weinig aan veranderen… Dus telkens klikte ik de website weer weg en liet ik het er bij…
Maar het gevoel dat ik weer voor mezelf wilde schrijven werd steeds sterker. Ik kreeg ook steeds vaker de vraag van mensen om me heen of ze niet meer van me konden lezen.

cropped-20170313_114043.jpg

Samen met een paar vriendinnen kwam het plan steeds meer op vaste grond te staan.
Ze hielpen me echt. Door me terug te fluiten als ik door draafde, of door me een schop onder mijn kont te geven als ik te gemakzuchtig werd en het bijna wilde laten zitten.
Ik kon met ze sparren over een eventuele naam. Want die moest nu echt goed zijn. Staan voor wie ik ben en passen bij mijn karakter.

Ik ben ze dan ook echt dankbaar!

En ik weet dat ze dit lezen, dus bij deze lieve meiden: Bedankt! Vanuit de grond van mijn hart! Zonder jullie liep ik nu nog steeds te klagen, te mopperen en met een veel te vol hoofd!

En waarom koos ik dan nu voor de naam LadyBos.nl?
Nouwja, mijn lief lachte mij direct heel hard uit toen ik de naam aan hem liet horen. 
Maar toen ik hem ging uitleggen waarom ik vind dat deze naam bij mij past, kon hij niet anders dan het met me eens zijn.
Ik vind deze naam bij me passen als enige vrouw in dit mannengezin. Ik zie mezelf als een echte vrouw. Vroeger al als een echt meisje, en dat meisje zit nog steeds in mij.
Het grappige is dan ook nog dat ik PCOS heb. Ze zeggen ook wel dat je dan te veel mannelijke hormoon in je lichaam hebt. (daardoor te veel haar groei op benen en dergelijke) Dus eigenlijk is LadyBos.nl ook nog grappig vond ik zelf.
En ik wil gewoon, naast mijn rol als moeder, ook mijn rol als vrouw, vriendin en meisje behouden.
Dan kan je eigenlijk geen andere naam bedenken dan deze dacht ik zo!

Het moest zo vrouwelijk mogelijk!

En voor de oplettende lezer, al deze bovenstaande dingen zie je terug op de website en in de naam. Een sierlijke rode naam, alsof het is geschreven door een lippenstift. Er om heen zie je wat speelgoed en een bloem.
Ook zul je bij mij veel foto’s tegen komen met kaarsjes, kleur (vooral roze) en glitter.

cropped-20170313_151440.jpg

Zo ontstond in een heel rustig tempo deze website.
En ik heb nog zo ontzetten veel plannen om  te schrijven, om te delen en om te doen!
Te zijner tijd zal ik niet de enige schrijver zijn op deze website. 
Ik wil jullie echt mee nemen in mijn wereld en ook vaker een leuke winactie op poten zetten of een leuke review schrijven.

Wil je met me samen werken?

Mocht je dit nou lezen en denken: Met Roelfien wil ik graag samen werken, laat het me dan weten! Op de website, op Facebook en op Instagram kun je contact met me zoeken!

20170317_203231

One thought on “LadyBos.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: