LadyBos.nl bestaat 1 jaar!!

Werkelijk, waar is de tijd gebleven? Voor mijn gevoel was het drie maanden geleden dat ik mijn eerste blog op mijn eigen website, Ladybos.nl, de lucht in stuurde!

Maar het was gisteren alweer een heel jaar geleden!
En wat was het een leuk jaar!
Wat heb ik veel geschreven, wat heb ik een leuke mensen ontmoet en wat heb ik al een leuke opdrachten mogen doen!

Ik was al jaren actief op de social media als blogger en gastblogger. Gewoon onder mijn eigen naam.
Maar nog nooit kreeg ik zoveel volgers als in het afgelopen jaar bij Ladybos.nl. En ik ben op elke volger zo ontzettend trots! Ik ben zo blij met elke lezer op mijn blog. Ik kan zo trots worden als ik ook nog een reactie krijg!
Dat is waar ik het allemaal voor doe!

Als ik dan ook nog reacties krijg omdat mensen zich zo in de omschreven situatie herkennen, dan knapt mijn borst bijna uit elkaar. Want dat is wat ik wil bereiken. Ik wil taboes doorbreken. In elk gezin gebeuren dingen die niet leuk zijn. Elke moeder heeft wel eens een baaldag. Elke werkende moeder zit er wel eens door heen en ook elke niet werkende moeder. De kinderen zijn altijd op ongelegen momenten ziek en daar krijgen we allemaal mee te maken.

Het leven gaat nu eenmaal niet altijd over rozen!
Gelukkig schijnt de zon ook vaak genoeg en ook daar zal ik altijd over blijven schrijven op Ladybos.nl!

In het komende jaar hoop ik nog veel meer te gaan groeien!
Hou daarom mijn blog, mijn Facebook en mijn Instagram de komende weken goed in de gaten, want er staan weer een paar leuke acties op de planning! Want wie jarig is, die trakteert natuurlijk!

Dat ik zo kon groeien, dat kan ik dankzij jullie! Bedankt daarvoor!

Als laatste ben ik nog benieuwd, wat missen jullie
Wat willen jullie graag lezen op de blog?
En wat willen jullie nog meer weten over mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: