Kerstviering en “van Delft” pop-up stores……

Oké, eigenlijk begint alles al zodra je terugkomt van vakantie.. Winkels als bijv. Xenos brengen hun kerstassortiment in de winkel terwijl jij nog geniet van de laatste dagen in korte broek. En het aller ergste, die pepernoten!! Augustus?! Waar gaat het over! Maar het aller aller ergste is dat de meeste mensen, ja ook ik, er al schuldig aan zijn deze feestelijke artikelen al te kopen!Laten we eens beginnen met die “van Delft” pop-up stores! Serieus degene die dat heeft bedacht is in één woord geweldig!! Ik liep eind September met mijn dochtertje door Groningen, lekker geshopt bij de Primark! En daarna heerlijk zo’n enorme milkshake met muffin gegeten bij little lovely living in Groningen. Dit moet ik even noemen, want die milkshake en die muffin die hebben toch een enorme glimlach en twinkeling in mijn dochter haar ogen getoverd! Het is een feestje om daar te zitten, zeker een aanrader. Wat je dan trouwens wel even in je achterhoofd moet houden is dat je meteen 2 dagen niet meer hoeft te eten, gezien het aantal calorieën.  En dan gaan we nog even de winkelstraten door. Nou is mijn dochter 4…. We lopen voor de “van Delft” pepernoten winkel… Je gelooft het niet maar mijn dochter wil pepernoten! We lopen er zomers bij maar het maakt haar niks uit! Dus ja dan gaan we naar binnen, maar even serieus, dit is een Walhalla aan pepernoten! De smaken, je kan het zo gek niet bedenken, Karamel, Tiramisu, Chocolade (en dan elke soort chocolade apart te verkrijgen), Koffie, Cappuccino, Limoncello, Karamel zeezout en nog veel meer. Dus ja ik hoef jullie niet te vertellen dat we daar niet met lege handen vandaan kwamen. SEPTEMBER! Serieus? En het ergste is, we hebben nu onderhand ook een pop-up store in Emmen, om het maar even moeilijk te maken voor de afvallers onder ons.

 

September mensen, september!

En dan is het net oktober en dan komen de eerste vragen al binnen, “wanneer willen jullie sinterklaas vieren?”, “gaan we lootjes trekken?”, “Welke kerstdag zullen we hier doen?”, “Waar vieren jullie oud en nieuw?”. OKTOBER!! Maar ja ergens doen we hier allemaal aan mee. En ja, Sinterklaas, dat leeft natuurlijk bij ons enorm omdat we twee kleine kinderen hebben. Ik ben al in Augustus begonnen met de sinterklaascadeaus voor de kinderen. Waarom? Omdat er vaak al super goede aanbiedingen zijn. Ook winkels als Kruidvat, Trekpleister en Action hebben regelmatig speelgoed als Duplo, Hotwheels, Playmobil in de schappen liggen tegen leuke prijsjes. Dus mocht je nog niet begonnen zijn dan is het misschien slim om eens bij de genoemde winkels in de schappen te kijken.En dan nog het lootjes trekken, eeuwig lastig om te bedenken wat je voor die 20 euro wilt hebben! Met mijn schoonouders trekken we gewoon papieren briefjes en daar schrijf je op wat je wilt hebben, dus ja hier moet je heel duidelijk zijn want het is geen plaatje wat je zo even shopt. Met mijn ouders doen we “lootjestrekken.nl” dit is echt een super handige link. Je vult van iedereen de mailadressen in, je kunt ook nog aangeven wie, wie niet mag trekken en iedereen kan zijn lijstje digitaal toevoegen met linkjes van winkels etc. erbij. Ideaal hierbij is als je geen tijd hebt je het zo via een webshop kan halen en als je wel tijd hebt scoor je het gewoon aan de hand van de afbeelding in de winkel! TOP!

Kortom hier zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen! Hoe zit dat bij jou? Wanneer begin jij altijd met je inkopen? En wanneer zet jij je kerstboom op?

Liefs,
Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: