Joehoe, ik leef nog!

Oeps, het is al ruim vier maanden geleden dat ik een leuke blog schreef voor jullie! Vroegen jullie je al af of ik nog leef?
In de afgelopen vier maanden heb ik me ook geregeld afgevraagd of ik wel door wilde gaan met bloggen. Waarom? Ik ga er vandaag alles over schrijven!

Het schrijven op zich vind ik ontzettend leuk! Het geeft me rust en energie.ย 
Ik ben ook van mening dat ik iets leuks te vertellen heb, of iets leerzaams. In ieder geval denk ik oprecht dat mijn blogs leuk zijn om te lezen!

Heel langzaam zag ik ook het aantal lezers groeien in die twee jaar. Dat gaf me echt een kick!
Tegelijkertijd werkte ik ook keihard aan mijn social media, om zo nog meer lezers te krijgen! Want laten we eerlijk zijn, daar doe je het toch voor als blogger! Je wilt graag zo veel mensen bereiken, of niet dan?

Persoonlijk irritatiepuntje…

En daar zit nu juist mijn irritatiepuntje. Facebook en Instagram maken het bijna onmogelijk echt te groeien…
En tips als: “Je moet gewoon hele mooie foto’s plaatsen”, die kon ik wel wat! Want wat zijn nu precies hele mooie foto’s? Ik ben van mening dat mijn foto’s heel mooi zijn.ย 

In ieder geval verloor ik langzaam steeds meer de zin om nog mijn best te doen…
Dan heb ik het nog niet eens gehad over het eeuwige ontvolg spelletje op Instagram… Daar ben ik gewoon niet geschikt voor! Ik weiger dan ook hier aan mee te doen! Voor de mensen die geen idee hebben wat ik bedoel: Lucky you! ๐Ÿ˜‰ In bloggersland is het veel voorkomende ergernis. Mensen gaan je volgen om je een dag later weer te onvolgen. In de hoop dat je ze ook gaat volgen. Sommige accounts zie ik wekelijks wel 5 keer voorbij komen als nieuwe volger.ย 

Ik ben te lief!

Naast al deze bovenstaande dingen, denk ik ook dat ik niet brutaal genoeg ben als blogger. In ieder geval niet om te overleven in de harde wereld van bloggers. Ik ben er veel te onzeker, lief en beschaafd voor. Daarmee zal ik niet beweren dat andere bloggers niet lief zijn, zeker niet! Ik ken veel ontzettend lieve bloggers!ย 

Ondertussen kwam bij mij wel steeds vaker de vraag waarom het zo stil is op mijn blog. Er zijn dus mensen die dat echt jammer vinden! En eerlijk gezegd streelde dat wel mijn ego!

Ook jullie zijn lief!

Op Instagram vroeg ik mijn volgers al of ze mijn blogs ook misten. Super tof, dat maar liefst 90% deze vraag met “JA” beantwoorde!
Dat zette me toch aan het denken. Langzaam begon het kaarsje weer aan te wakkeren. Nu voor mij alleen nog zoeken naar een goede balans in het schrijven en mijn social media. Want inspiratie om te schrijven heb ik genoeg!ย 

Dus de komende tijd hoop ik jullie weer gezellig tegen te komen, hier op de blog!
Er zullen allicht wat dingen veranderen. En hou het in de gaten, want binnenkort komt er nog weer een leuke winactie aan! Dat blijft leuk om te doen namelijk! ๐Ÿ˜€

ben jij nu ook blij dat ik nog steeds leef? Geef dan vooral een duimpje omhoog of een hartje! ๐Ÿ˜‰

4 thoughts on “Joehoe, ik leef nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: