IBX op je nagels, Wat is dat nou weer? Lees het hier en lees vooral verder voor een toffe aanbieding!

Ondertussen weet iedereen wel dat ik graag wat nieuws uit probeer.
Vooral op het gebied van beauty.
Toen ik werd gevraagd door NailsbySylvia, afgelopen zomer, of ik haar proefpersoon wilde zijn en IBX wilde proberen, heb ik dan ook meteen ja gezegd!

IBX is een nieuwe manier om de nagels te herstellen en sterker te maken dan ooit!
Je kunt dit als ondergrond gebruiken voordat je nieuwe nagellak of gellak aan brangt, maar ook als een kuur. Deze kuur duurt drie weken. In die drie weken kom je eens per week bij de nagelstyliste voor een behandeling.

Het is een ideale kuur voor als je nagels snel breken, je nagels beschadigd zijn door de vele behandelingen, maar ook wanneer je nagels kapot zijn door chemo bijvoorbeeld.
Het is ;pijnloos en het heeft een direct effect!

Betere ondergrond

In juli ben ik begonnen met de kuur. Daar ondervind ik nog steeds hele positieve effecten van!
Tijdens de kuur gebruikte ik geen andere producten op mijn nagels om een zo positief mogelijk effect te krijgen. En dat is gelukt!
Omdat gellak nu nog langer mooi blijft zitten, nu het een goede ondergrond heeft. Ook zijn mijn nagels langer dan ooit, zonder dat ze meteen af breken als ik mijn vinger weer eens stoot…

IBX dringt door de hele nagel heen en heeft meteen een beschermend effect.
Het is voor iedereen geschikt, die mooie, lange, natuurlijke nagels wil. zelfs als je nagels gevoelig zijn door zoiets als chemo.
En het is juist geschikt als je geregeld naar de nagelstyliste gaat en een nog mooier en langer mooi resultaat wilt.

Naast de kuur in de salon, kun je thuis verder gaan met Dadi Oil. Dit is fijne olie, op natuurlijke basis en zonder rommel, uit dezelfde lijn als ook de IBX.

Hoe werkt IBX nou precies?

Je nagel bestaat uit verschillende lagen dode huidcellen die keratine bevatten. Een soort eiwit. De keratine maakt de nagel hard. Die verschillende lagen bevatten holtes, het is niet één geheel. Zie je nagel als een soort spons. De IBX zakt diep in de nagelplaat door de warmtelamp. Daarna zorgt de ledlamp ervoor dat er een soort netwerk ontstaat in de nagel van IBX.. Daardoor wordt de nagel steviger en minder kwetsbaar. Maar de nagel behoudt wel zijn eigen flexibiliteit.

Duidelijk verschil van voor en na de eerste IBX behandeling

Tijdens de eerste behandeling gaat het in een paar stappen. Als eerste een laagje IBX. Repair.  Deze droogt onder een lamp, Daarna kreeg ik twee keer een laagje IBX. De eerste keer moest dit wat langer drogen.
De twee keren hierna gingen sneller en hadden mijn nagels de IBX Repair niet meer nodig en hoefde de IBX ook minder lang te drogen.

Mijn ervaring

Het verschil was na de eerste behandeling al verbluffend! Bijna ongeloofwaardig!
Na drie behandelingen zagen mijn nagels er uit alsof ik ze nog nooit had gelakt of anderszins beschadigd had!
Ze waren voor mijn doen al behoorlijk lang en dat stoorde me niet. Ik kon gewoon alles doen, zonder dat mijn nagel brak of scheurde.

Nu ik de kuur heb gehad, kan ik, wanneer ik bij Sylvia kom, kiezen voor IBX als basis.
Toch heb ik dit nog niet nodig gehad.
In eerdere blogs hebben jullie al kunnen lezen over andere leuke behandelingen die ik mocht uit proberen

Wil je zelf ervaren of IBX iets voor jou is, of herken je jezelf in mijn verhaal over zwakke nagels, dan heb ik hier, speciaal voor de lezers van LadyBos.nl, een ontzettend leuke actie!


De kickstart kuur van één keer in de week, drie weken lang, kost normaal €95. Deze hele maand november kun je deze kuur boeken voor €75! Je krijgt er dan ook een flesje Dadi oil bij om thuis ook je nagels goed te blijven verzorgen!
Mocht je deze kuur nou overbodig vinden, dan kun je bij het boeken van een gellakbehandeling één keer gratis IBX proberen!


Laat bij het boeken wel weten dat je via LadyBos.nl komt. 

One thought on “IBX op je nagels, Wat is dat nou weer? Lees het hier en lees vooral verder voor een toffe aanbieding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: