Gezichtsmasker met wijn extract

Vanaf nu kunnen jullie wat vaker een review lezen van mij. Voor Tamara van Beautyandlifebycecilia mag ik namelijk beauty producten gaan uitproberen!

Deze keer mocht ik een masker gaan proberen. De Facial Sheet Mask, om precies te zijn.

Leuk! Ik doe dit namelijk veel te weinig. Gewoon omdat ik me die tijd niet gun…

Nu moest ik wel dus! 😉

action wine extract masker

Dat het ook nog een masker was om de huid te verjongen, maakte het wel aantrekkelijk. Volgens de verpakking zou het met druiven en wijn zijn. Perfect.

Dus op zaterdagavond besloot ik lekker op tijd naar boven te gaan en bestudeerde de verpakking eens heel goed.

Ik moest mijn gezicht eerst schoon maken, dan het masker uitvouwen en deze op mijn gezicht leggen. Een beetje in masseren en dan kon ik 20 tot 30 minuten gaan ontspannen!

Het masker voelde fijn. Het was wel erg vochtig en werd niets droger. Op de een of andere manier had ik dit wel verwacht. De geur was wat weeïg, niet heel erg lekker, maar ook niet vies. In ieder geval rook het niet naar wijn!

wine extract masker

wine extract masker

Toen ik het na een half uur van mijn gezicht haalde en mijn gezicht nog eens had schoon gemaakt, moest ik toch toegeven dat het een stuk zachter aanvoelde. Ook voelde het lekker fris. Heerlijk! Ik kon niet zeggen dat mijn gezicht er ineens jonger uit zag. Allicht zal ik het dan vaker moeten gebruiken.

Ik zou het masker nog wel eens weer gaan gebruiken! Ook al heeft het uiteindelijk weinig te maken met druiven of wijn. Mijn huid voelde wel fijn aan

Het masker bevat de volgende ingrediënten

Aqua * Glycerin * Propanediol * Persea gratissima leaf extract * Retinyl palmitate * Wine extract * PEG/PPG-17/6 Copolymer * PEG/PPG/Polybutylene glycol-8/5/3 glycerin * Hydroxylated lecithin * Trehalose * 1-2 Hexanediol * Pentylene glycol * Niacinamide * Acrylates/C 10-30 alkyl acrylate crosspolymer * Saccharide isomerate * Panthenol * Allantoin * Dipotassium glycyrrhizate * Hydroxyethylcellulose * PEG-40 hydrogenated castor oil * Parfum * Sodium hydroxide * Hydroxyacetophenone *

2 thoughts on “Gezichtsmasker met wijn extract

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: