Ik heb een gaaf doel! Volg jij mijn weg hiernaartoe?

Het begon allemaal met een paar sokken die ik had besteld. Er zat een flyer in voor Team KWF. Hardlopen voor het KWF, je kon kiezen uit een aantal wedstrijden, waaronder de Dam tot Damloop. Meteen dacht ik: dit is gaaf! Die middag heb ik me er meteen in verdiept, in het hele project lopen voor KWF met het team!

Ik heb niet lang getwijfeld, hardlopen is wat ik graag doe en wat ik ook weer veel meer wil doen. Daarnaast is Kanker een ziekte waaraan veel mensen overlijden, helaas ook van dichtbij. 1 op de 3 mensen krijgt kanker dat is toch veel te veel? Ik ga de strijd aan om geld binnen te halen voor meer onderzoek naar een medicijn tegen kanker…

Hardlopen doe ik graag, meestal bleef het bij een goede 5 kilometer. Ik wil mijn doelen wat verleggen, ik wil verder! Ooit heb ik gezegd dat ik een marathon wil lopen dus tjah ergens moet het begin zijn… Met een collega heb ik al het idee om de 10 mijl te lopen in Hoogeveen tijdens de cascaderun, dit is mijn eerste verre run! Ik ben mijn trainingsduurlopen al aan het verlengen, ik zit nu op 12 kilometer max, dit moet uiteraard ook nog verder! Maar ik heb die stok nog wel even nodig om dit virus vast te houden! Herken je dat?

En toen kwam die flyer…

Ik kijk naar de wedstrijden vanuit team KWF en zie de damloop staan… 16km, dit is 10 mijl?! Dit kan ik!! Dus bijna zonder nadenken mij ingeschreven voor team KWF. Maar goed het is niet alleen hardlopen in de voorbereiding het is ook nog eens geld binnenhalen voor KWF! Momenteel verkoop ik chocolade en paas chocolade, leuk idee wat ik vond op internet. Maar ik heb natuurlijk veel meer nodig! Mijn hoofd zit vol met ideeën! Ik heb mijn doel op 1000 euro gezet… ambitieus? Geen idee… ik ben blij met elke euro die ons dichter bij een medicijn helpt tegen deze ziekte…

Wil jij mij ook steunen in mijn weg naar de Dam tot Damloop op 23 September? Volg mijn blogs en volg mij op mijn pagina van Team KWF, hier kun je ook een donatie doen..

Via deze link kun je me direct steunen door te doneren!
Damloop Team KWF, Rianne
Doen hoor!

Donatie klein of groot ik en vele anderen zijn je enorm dankbaar!
Lijkt het je leuk mij te volgen op mijn weg naar de dam tot damloop? Via mijn instagram Busyrunningmomof2 en natuurlijk via mijn blogs hier bij LadyBos.nl!

Liefs,
Rianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: